iOS tu yang mahal sebab iphone 5s aku still boleh update ke iOS11 walaupon dah 4 tahun pakai. Android boleh ke update 4 tahun? 3 tahun max twitter.com/edjunaidi/stat…

Apple tidak lagi menjual iPhone tetapi brand. Seperti juga dUCk tidak lagi menjual tudung, tetapi nama.


iOS tu yang mahal sebab iphone 5s aku still boleh update ke iOS11 walaupon dah 4 tahun pakai. Android boleh ke update 4 tahun? 3 tahun max twitter.com/edjunaidi/stat

Twitter search android

Tapi minat masing2 kan. Aku pernah pakai apple, tukar pakai android xsampai 3bulan jual balik sebab tak sesmooth apple even ram4g pelanco

Tapi minat masing2 kan. Aku pernah pakai apple, tukar pakai android xsampai 3bulan jual balik sebab tak sesmooth apple even ram4g pelanco

Twitter search android

Aku makin lama makin semak dgn p9 ni. Siapa nak? Aku nak jual Rm1300 baru je beli do. Reason jual, sebab aku tak boleh go dgn android.

Aku makin lama makin semak dgn p9 ni. Siapa nak? Aku nak jual Rm1300 baru je beli do. Reason jual, sebab aku tak boleh go dgn android.

Twitter search android

Bro aku dah masuk dah deepweb pakai Orbot ngn Orfox ( Android ). tpi x lapik vpn sebab Orbot dh spoofkan. skrng rsa insecure je wei

Bro aku dah masuk dah deepweb pakai Orbot ngn Orfox ( Android ). tpi x lapik vpn sebab Orbot dh spoofkan. skrng rsa insecure je wei 😧😧

Twitter search android

5 Smartphone Murah dan Bagus Sebab Sudah Sistem Operasi Android Lollipop | Info Menarik http://fb.me/2RcxVz7JS 

5 Smartphone Murah dan Bagus Sebab Sudah Sistem Operasi Android Lollipop | Info Menarik fb.me/2RcxVz7JS

Twitter search android

tukar port charger usb android, pergi semalam kata RM 70, ni dah siap kata RM 120, kepala bana dia, alasan sebab full set

tukar port charger usb android, pergi semalam kata RM 70, ni dah siap kata RM 120, kepala bana dia, alasan sebab full set

Twitter search android